Nedelja, 1. avgust 2010. godine

BEOGRAD, 1. avgusta 2010. (Beta) - Dnevni listovi u Srbiji na naslovnim stranama danas najviše pišu o ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta i nevoljama turista u Grčkoj zbog štrajka kamiondžija.

VEČERNJE NOVOSTI - O slabljenju dinara: "Topimo se kao dinar". O tome da se nastavlja potraga za 13-godišnjim dečakom u Velikoj Gradiški" "Đorđa traži 200 ljudi". O nevoljama turista u Grčkoj" "Od kuma stiže kanister".

POLITIKA - List objavljuje intervju s ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem pod naslovom "Podela Kosova je tabu-tema". Intervju s dosadašnjom potpredsednicom Delta holdinga Milkom Forcan objavljen je pod naslovom "Moj sukob s Miškovićem nema političku pozadinu". List piše da su "Albanci pretukli srpske turiste na Halkidikiju".

PREŠ - O ambasadorki pri Unesku u Parizu Zorici Tomić: "Zorica smenjena, ali zamalo". List donosi intervju sa zamenikom predsednik SNS-a Aleksandra Vučića pod naslovom "Ne možemo s Koštunicom". O šstrajku kamiondžija u Grčkoj: "Grčka vojska nas vraća kući".

maj/dar

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.