Čelendžer za poznate

Dok Novak Đoković, Ana Ivanović i Jelena Janković osvajaju Vimbldon, Rolan Garos, Australian Open, US Open, Los Anđeles, Montreal… naši novi teniski „šampioni“ su poznati fudbaleri, manekeni, pevači, menadžeri, biznismeni, voditelji…..

Organizovan je  “Head&Shoulders broj 1 Čelendžer turnir poznatih ličnosti” u Srbiji. Turnir je održan u vodećem Teniskom i wellness klubu “Colonial Sun” gde sve naše teniske zvezde treniraju kada su u zemlji. 

Turnir je bio zatvoren za javnost, a predstavljao je tenisko umeće vodećih tenisera među našim poznatim ličnostima.

Na šljunkovitom terenu snage su odmerili Haris Džinović, muzički menadžer Saša Dragić, fotograf Nenad Marjanović, fudbaleri Savo Milošević i Radmilo Mihajlović, novinar Igor Miklja, otac košarkaša Marka Jarića - Srećko, stručnjak za automobile Andrej Kulundžić, dok je za prvu pomoć u vidu merenja pritiska bio zadužen dr Feelgood.

Naš poznati fudbaler Savo Milošević očigledno se bolje snalazi na travnatom nego na šljunkovitom terenu. Iako se borio do poslednjeg atoma snage, izgubio je u četvrtfinalu od muzičkog menadžera Saše Dragića.

„Tenis igram isključivo privatno i ne bih mogao da povučem paralelu između fudbala i tenisa, jer je to totalno različita priča. Fudbal je kolektivni sport u kome važe drugačiji principi, dok u tenisu sve isključivo zavisi samo od tebe“, rekao nam je Savo Milošević.

„Sada smo igrali dublove, pa je drugačija kombinatorika, mada je osećaj za loptu uvek isti i u svakom sportu. Tako da ili ga imate ili ne, a ja se za sad dobro snalazim. Tenis je specifičan i zahteva konstantnu igru da bi bilo uspešno, a ja ga baš i ne igram često. Biće vremena“, izjavio je Milošević, koji je žurio na utakmicu Srbija - Finska, kako bi bodrio svoje kolege.

Dok su neki teniseri u pauzama između mečeva jeli roštilj, pili sokove i pratili meč Đoković – Ferer, ne bi li „pokupili“ i neki novi pokret, Saša Dragić je protivničkoj ekipi dobacivao: "Đoković je ogulio Ferera kao ja Savu Miloševića i Igora Miklju".

Haris Džinović nije ušao u finale, ali ga to ni malo nije potreslo:

„Na teniskom terenu se snalazim kao i svi amateri, rekreativci, jednom rečju - nije loše. Trenutno sam preokupiran završetkom svog dugoočekivanog albuma koji će, bože zdravlja, da se pojavi početkom novembra meseca. Kakve će biti pesme? Pa najbolje”, bio je kategoričan Haris.

Pehari, nagrade, slikanje, čestitke i mini parti samo su delić atmosfere koji vam prenosimo sa teniskih terena "Colonial Sun".

Pobednički vaučer od 500 evra za kupovinu sportske opreme osvojili su fudbaler Radmilo Mihajlović i bivši reprezentativac u hokeju Goran Radović Kengur.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još