KORAĆEVA GA TEŠILA: David uznemiren zbog zadrugara koji su osudili njegovu vezu sa Anom! (VIDEO)

Tokom večerašnje "Igre istine" nekolicina zadrugara, predvođenih Karađorđem Subotićem, iznela je mišljenje da David Dragojević nikada nije ni voleo svoju bivšu devojku Aleksandru Subotić. Oni su optužili Dragojevića što je uplovio u vezu sa Anom Korać previše brzo nakon što je Aleksandra disvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja.

Nakon igre, Ana i David su otišli u izolaciju, a on je bio uznemiren zbog optužbi koje je dobio za crnim stolom.

- Rekao bih svašta, neću da produbljujem priču. J*bo mi pas mater. Drago mi je samo što sam sa tobom ovde. Meni ovo ne treba, da me neko maže g*vnima. Ako se neko postavio zaštitnički to sam ja, a ne Karađorđe. Sve što kaže mogu da demantujem - rekao je David.

- Nemoj da misliš da se to nije videlo. Meni je ta priča bolesna, koliko ste se prepucavali. Tvoja priča se poklapa sa delima, njihova ne. Nemoj više da ih komentarišeš, izašao si iz te priče. Sada se foliraju, kao nije im jasno kako je ta ljubav nestala preko noći - tešila ga je Ana.

- Odavno je nestala. Ja nikome zlo nisam naneo, sve sam ispravno uradio. Ja razmišljam unapred. Svi koji je podržavaju i treba da budu uz nju, ali su sve znali i koliko je teška - dodao je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još