fbpx

PETAR STRUGAR KAO ZLI VUK MRGA: Animirana komedija u svim bioskopima od 31. januara

Sećate li se bezbrižnog vuka Sivog i njegove družine, stada ovaca? Animirana avantura vraća se na veliko platno i donosi nam nastavak komedije pod nazivom "Ko se boji vuka još 2", koju će najmlađa publika moći da gleda u bioskopima od 31. januara.

Kompanija Wizart oživela je dobro poznate dečje likove: dobroćudnog vuka Sivog, vučicu Bjanku, proročicu Memi i druge, ali kreirala i nove likove kao što su bezobrazni vuk Mrga, polarna lisica Sneža i ovčica Džosi.

U gradiću u kom ovce i vukovi žive u miru, pojavljuju se dva gosta: polarna lisica i mala ovca. Niko ne očekuje u kakav problem će ih oni dovesti, a kako bi prebrodili opasnost koja im preti moraće da se udruže. Samo timski rad može da reši probleme i pomogne im da se suoče sa izazovima, jer zajedno su jači.

U studiju Moby već se užurbano radi na sinhronizaciji, a glavnog zlikovca i najljućeg vuka Mrgu tumači glumac Petar Strugar:

- On nije za harmoniju između ovaca i vukova. On je više za to da se hrani ovcama nego da živi sa njima.

Ostale uzbudljive likove tumače i Srđan Dinčić, Marko Kon, Inspektor Blaža i drugi.

Od scenariste nekih od najpoznatih animiranih hitova uključujući "Lepotica i zver" (Beauty and the Beast), "Priča o igračkama" (Toy Story) i "Šrek" (Shrek), Roberta Lensa dolazi nam nastavak animirane avanture "Ko se boji vuka još 2". U bioskopima od 31. januara.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.