Duže putovanje vozom zbog radova na Gazeli

0

BEOGRAD, 2. avgusta 2010. (Beta) – Železnice Srbije saopštile su u ponedeljak da će, zbog nesmetanog odvijanja radova na beogradskom mostu "Gazela", od 3. do 25. avgusta, promeniti organizaciju saobraćaja putničkih vozova, što će produžiti putovanje za oko 30 minuta.

BEOGRAD, 2. avgusta 2010. (Beta) – Železnice Srbije saopštile su u ponedeljak da će, zbog nesmetanog odvijanja radova na beogradskom mostu “Gazela”, od 3. do 25. avgusta, promeniti organizaciju saobraćaja putničkih vozova, što će produžiti putovanje za oko 30 minuta.

Međunarodni vozovi će iz beogradske železničke stanice polaziti na vreme, ali će zbog korišćenja dizel vuče od Beograda do Topčidera, produžiti vreme vožnje za oko 30 minuta, navodi se u saopštenju tog javnog preduzeća.

Vozovi iz Bara, kao i Intersiti Srbija vozovi (ICS) iz Prijepolja u povratku će takođe do Topčidera saobraćati sa elektrolokomotivama, dok će od topčiderske stanice do Beograda voziti dizel lokomotive, što će takođe produžiti vožnju za oko pola sata.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.