GAGI ĐOGANI: Đole i ja nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine

Gagi Đogani priznao da je su on i Anabela naterali Lunu da se okrene muzičkoj karijeri iako su se u početku protivila tome.

- Ja sam Luni rekao da treba da se bavi pevanjem, ali ona nije htela da ulazi u te vode jer su svi nešto krenuli da pevaju i nju to strašno nervira, bilo joj je glupo to da radi.

Pa šta je Luna želela da radi?

- Luna je želela da bude jedinstvena, drugačija, da nešto novo radi, ne da peva. Anabela i ja smo je nagovarali da krene sa nastupima, ali ona sebe nije videla u tome. Drago mi je što je shvtila da želi da se bavi pevanjem. Prijatno me je iznenadila jer sam mislio da Luna nema sluha, ali taj talenat se iznenada pojavio. Ona je u intonaciji, ne u falšira, ima harizmu, ima izgled, ima scenski nastup, dobro koketira sa kamerama…

Da li će Luna pomoći tebi i Anabeli u poslu?

- Ma ne, to nikako. Mnogi nas optužuju da se preko Lune forsiramo u medijima što nije istina. Luna se dobro nosi sa popularnošću u odnosu na Anabelu i mene. Ona radi šta hoće, jer joj se sve može. Jesmo joj mi roditelji, ali njoj je Bog dao nešto što Anabela i ja nemamo. Luna je jedna jedina.

Kako li će Kija i Sloba reagovati na Luninu pevačku karijeru?

- Njih dvoje me ne zanimaju, interesuje me samo moje dete. Gledam da je čekaju pesme kad izađe, da sve da bude spremno, a šta će Kija i Sloba da rade ne zanima me. A to da li će oni sarađivati sa Lunom, ne verujem, ali sve je moguće.

Kako se tebi sviđa Kija kao pevačica?

- Ja nju nikada nisam komentarisao, samo Slobu i to kada je bio bezobrazan prema Luni, tad mu nisam prećutao, pošto mi je to baš zasmetalo. Kija očigledno dobro radi svoj posao čim ima ljudi na nastupima, to znači da vredi.

Kija kaže da je Lunino pevanje za nju smešno?

- Kijina ne želi da Luna uspe, ali na njenu žalost, Luna će uspeti. To je pravo lice Kije Kockar. Luna njoj ne želi ništa loše, a ova Lunu ne podnosi. Ne bih da Kiju negativno komentarišem, naša porodica nije u tom fazonu.

Kija kaže da Luna nikada neće biti kao ona, da je ista Anabela na početku karijere.

- Smešno mi je da ja komentarišem izjave Kije Kockar. Baš mi je jadno što tako priča, ali to je ona. Videćemo koliko će ona trajati, ja joj želim svu sreću i da iskoristi svojih pet minuta, ali joj poručujem da Lunu ostavi na miru.

Pretiš Kiji?

- Nema potrebe da više priča o Luni. Da nije bilo Lune ne bi sada bilo ni te Kije, ni njene popularnosti. Kija treba da se mane Lune, neka se okrene svom životu i karijeri, a to poručujem i Slobi. Neka pokušaju da grade karijeru a da pri tom ne pominju Lunu, jer ispadne da im baš Luna pomaže da dođu do izražaja, da im ona diže popolarnost. Pa mangupi, pravite karijeru bez Lune.

Kako ti se sviđa nova Đoletova nova pesma "Rijaliti"?

- On je samo iskoristio trend i unovčio Lunu. Meni je lično bezveze što je moju Lunu provukao kroz to. Ne dopada mi se pesma, ali to je njegovo pravo. On na to gleda poslovno, ali ja njegovu decu ne diram, pa ne mora ni on moju. On i ja lično nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine. On zna da sam ja osetljiv na decu i ne treba da dira Lunu. Zbog nje, Đole i ja nismo više bliski. Udario je po mom detetu i stao je na stranu drugih ljudi.

Uvek si gotivio Mikija, a on Lunu naziva dvoličnom jadnicom?

- Miki gura nos gde mu nije mesto. Ko je on pa da sve komentariše? Ko njega šta pita uopšte! Baš mi je bezveze što je napao Lunu zbog Aleksandre. Ja sam ga gotivio, on je zaista realan, ali ponekad i previše pokvaren. Nije to problem u koji on treba da se meša i zabada svoj nos. Sada je stao uz Aleksandru i skroz se okrenuo protiv Lune.

Misliš li da je Miki sposoban da rasturi brak Suzani Perović?

- O Suzani malo znam, ali mi ta njihova afera izgleda kao sprdnja. Oseća se dobra energija između njih dvoje, vidi se da postoji privlačnost, simpatični su mi. Neki se pitaju da li je njihov odnos dogovoren, a ja tvrdim da nije pošto su u ograničenom prostoru gde jednostavno moraš za nekog da se uhvatiš, pa se tako i Suzana uhvatila za Mikija.

Šta je sa Anabelinim zdravljem?

- Anabela ima zdravstvenih problema. Proradila joj je štitna žlezda, ali to će sve da dođe na svoje. Nije se ugojila zato što jede, to su gluposti, ne razumem ljude koji o tome pričaju, kako ih nije sramota, a znaju šta je sve preživela I kako je to na nju delovalo. Pri tom, nije se mnogo ugojila. Ona je pod jakim stresom zbog Lune, ali smo svi uz nju I to će proći.

Da li je i Andrej uz nju, kako su oni sada?

- Da, da naravno Andrej je tu, kao i svi mi. Mi smo jedna porodica i uvek se pomažemo. Moje dete je malo kod njih, malo kod mene. Zaista se pomažemo I što se Anabele tiče svi smo tu za nju

Lunu je podržala i Zorica Brunclik?

- Zorica je dva života starija od Lune, a kada ona kaže da je rođena da se bavi pevanjem, to i te kako znači. Sve drugo nije bitno ako ti jedna zvezda kao što je Zorica to kaže. Od tada Luna ima još više neprijatelja, sujeta i ljubomora su odmah proradili.

Izvor: Alo!/Svet
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još