Stalone ostavio dugove u Brazilu

0

SAO PAOLO, 2. avgusta 2010. (Beta-AFP) – Američki glumac Silvester Stalone duguje veliku sumu novca jednoj brazilskoj kompaniji koja je radila na snimanju njegovog novog filma "The Expendables", piše brazilski list Veža.

SAO PAOLO, 2. avgusta 2010. (Beta-AFP) – Američki glumac Silvester Stalone duguje veliku sumu novca jednoj brazilskoj kompaniji koja je radila na snimanju njegovog novog filma “The Expendables”, piše brazilski list Veža.

Producenti filma, koji je većinom snimljen u Rio de Žaneiru, duguju više od dva miliona dolara kompaniji O2, koja se bavi osvetljenjem i pružanjem različitih usluga, kakve su obezbeđivanje vozača i telohranitelja. “Od maja prošle godine, kompanija O2 pokušava da dobije novac od Amerikanaca. Ali, od početka ove godine, Stalone i njegovi producenti više ne odgovaraju na telefon”, navodi brazilski list.

Film “The Expendables”, čiji je budžet 63 miliona dolara, najskuplji je film ikada snimljen u Brazilu. Govori o avanturama bande plaćenika koji su poslati da zbace jednog južnoameričkog diktatora. Pored Stalonea, koji ga je i režirao, u filmu igraju Brus Vilis, Arnold Švarceneger, Miki Rork, Džejson Stratam i Džet Li. Premijera filma zakazana je za 5. avgust u Los Anđelesu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.