NIKAD ŽEŠĆA BORBA NA ZADRUGOVIZIJI: Luna i Savo ponovo osvojili glasove publike! (VIDEO)

Zadrugari su nakon napornog vežbanja tokom prethodnih dana sinoć imali priliku da kroz muzičko takmičenje "Zadrugoviziju 2" pokažu svoje kvalitete i iskoriste svojih pet minuta na velikoj sceni.

Nakon više nego uspešno završene "Zadrugovizije 2" došlo je vreme da stručni žiri donese svoju odluku. Prema njihovom mišljenju pobednici "Zadrugovizije 2" koji su ih svojim nastupom oduševili bili su Aleksa Savić Nenad Aleksić, Ša Mina Vrbaški, Ljuba Pantović Markom Marković, koji su imali jedan bod više od Lune Đogani i Sava Perovića.

Oni su kao nagradu dobili 5.000 dinara, boks cigareta, korpu slatkiša i kese sa odevnim komadima.

Gledaoci putem Fejsbuk stranice su najveći broj glasova dali ljubavnom paru Ani Korać i Davidu Dragojeviću. Oni su bili veoma iznenađeni ovim rezultatom, a voditeljka Dušica Jakovljević im je čestitala na pobedi i uručila im nagradu koju su i te kako zaslužili. Naime, oni su dobili paket suhomesnatog, 3.000 dinara i korpu slatkiša.

Novinarski žiri se potrudio da objektivno oceni nastupe svih zadrugara. Kada su se sabrali svi glasovi pobedu je odnela grupa koju čine Marija Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola koji su osvojili 83 glasa. Oni su dobili slatkiše, novac i kozmetiku kao nagradu za osvojenu pobedu od strane novinarskog žirija.

Pobednici SMS glasova su Luna Đogani i Savo Perović. Oni su dobili garderobu, cigarete, paket suhomesnatih proizvoda I 10 000 dinara.

Izvor: Pink
Foto: Zadruga Official – Youtube/PrintScreen



Pogledajte još