JA SAM VEĆI MUŠKARAC NEGO TI: David zahtevao od Ane da mu kaže da ga voli, Koraćeva mu žestoko odbrusila! (VIDEO)

Ana Korać i David Dragojević su pre nekoliko dana javno priznali svoja osećanja i prepustili se strastima i uplovili u ljubavnu romansu. Njih dvoje svakodnevno uživaju u svojoj ljubavi i gestovima dokazuju koliko im je stalo da ova veza uspe.

Dok je trajalo muzičko takmičenje "Zadrugovizija 2" Ana i David su se izdvojili od ostalih zadrugara i tom prilikom je Dragojević zahtevao od svoje devojke da kaže da ga voli.

- Jedva čekam da te vidim u kupaćem - rekao je David ljubeći svoju devojku Anu.

- Prošle godine sam non-stop bila u kupaćem - odgovorila mu je atraktivna zadrugarka.

- Ako imaš muda, ti sutra reci to kod Ognjena da me voliš puno - rekao je David Ani, na šta ga je ona upitala zašto on to ne uradi, da bi Dragojević odgovorio:

- Ja neću, ja ću tada biti u zatvoru, ti ćeš biti na intervjuu. Ja ću reći kada me budu pitali. A ti pi*ko reci ako budeš, ja neću moći jer sam u zatvoru - dodao je Dragojević.

- Ja sam veći muškarac nego ti. Ja sam priznala da sam zaljubljena u tebe. On je pi*ka - prokomentarisala je Koraćeva Lazaru Jeremiću koji je bio kraj njih.

Da li će Koraćeva ispuniti zahtev svog dečka ili će ga i dalje držati u neizvesnosti koliko ga zapravo voli, ostaje da saznamo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.