DAVID JE SA ALEKSANDROM VODIO RATOVE I PRE RIJALITIJA: Biljana Dragojević priča o bivšoj, ali ne želi da komentariše novu snajku! (FOTO)

Biljana Dragojević sinovljevu vezu sa Anom Korać ne želi da komentariše, ali nezadovoljstvo svako malo izražava. Kako je istakla, ona podržava samo Davida, jer ne može da odoli njegovom osmehu i dobrom raspoloženju, ali Koraćevu ne smatra devojkom za ozbiljnu vezu i misli da se ona samo igra.

Ako mene pitate ja podržavam Davida, samo njega. Sviđa mi se kad igra, kad je raspoložen, ali vezu sa Anom ne bih puno da komentarišem. David voli da igra, da se druži, a opet, sve je to zatvoren prostor. Mislim da se između njega i Aleksandre baš stvorila tenzija, jer teško je ući kao par u rijaliti. On nije bio četiri meseca tu, ali su bili konstantno na liniji. Kad se vratio, oni su ušli u rijaliti. Nisu imali vremena da se posvete jedno drugom. Ja sam šizela kod kuće kada vidim kakva je bila - ispričala je Davidova majka.

Kako kaže, Aleksandra dešavanja iz rijalitija ne gleda niti želi da komentariše dešavanja sa novom devojkom. Još uvek boravi kod Biljane sa ćerkom Magdalenom.

S druge strane, veliki broj fanova smatra da je Koraćeva Davidu bila suđena. Naime, kako se napominje po društvenim mrežama, posle teškog perioda ona mu je kao melem za rane.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još