STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Pomirili se Sandra Afrika i Vladimir Volkov?!

Atraktivna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov više puta su raskidali i mirili se .

Poslednji u nizu turbulentnih raskida pevačice i fudbalera desio se sa poslednjim danima stare godine,  a kako se priča po prestonici , po sazanjima jednog tabloida sa prvim danima ove 2019. Sandra i Vladimir su podgrejali ljubav.

- Sandra i Vladimir imaju veoma turbuletnu vezu, više puta su raskidali i mirili se, a koliko se vole i koliko ne mogu jedno bez drugog pokazalo se i nakon što su u decembru raskinuli, a onda se ubrzo i pomirili - kaže dobro obavešteni izvor i otkriva kako je izgledalo pomirenje.

Vladimir je bio taj koji je u ovom poslednjem raskidu bio za to da se on i atraktivna crnka posle serije neuspeha konačno raziđu.

- Vladimir je ostavio Sandru krajem decembra, a Sandra je nakon toga otputovala sa društvom na Zlatibor. Međutim, njoj se ubrzo tamo pridružio Volkov koji je shvatio da je prenaglio i da Sandru i dalje voli, a onda su nakon dugog i emotivnog razgovora odlučili da daju svojoj ljubavi novu šansu i pomirili se - otkriva dalje izvor.

Izvor: Blic.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još