"KRIVICA": Skandinavski triler od 24. januara u bioskopima širom Srbije

Jedan od najvećih evropskih hitova, skandinavski triler "Krivica" o kojem svi govore, bioskopsku premijeru u preko 10 bioskopa u Srbiji i Crnoj Gori imaće 24. januara.

Ovo napeto ostvarenje snimljeno kao one man show prati suspendovanog policajca koji radi kao dispečar za hitne pozive i koji putem telefonske veze pokušava da spasi otetu ženu. Dok pokušava da pomogne najbolje što može, koristeći telefon kao jedino oružje, shvata da je u pitanju mnogo veći zločin nego što je pretpostavio.

Krivica je danski kandidat za Oskara koji je do sada osvojio 25 nagrada na festivalima širom sveta, među kojima su čak 3 nagrade publike na prestižnim svetskim festivalima – Sundance Film Festival 2018, Transilvania International Film Festival 2018 i Rotterdam International Film Festival 2018.

Od 24. januara Krivica će se naći na redovnom repertoaru svih Cineplexx bioskopa – Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Cineplexx Promenada u Novom Sadu, Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Podgorica. Pored Cineplexx-a, Krivica će se od 24. januara prikazivati i u Kombank dvorani, Dvorani Kulturnog centra Beograda, Art bioskopu Kolarac, Kulturnom centru Novog Sada, od 31. januara u Kulturnom centru Bačka Palanka, dok će od 8. februara publika imati priliku da ga pogleda i u Domu kulture Studentski grad.

Distribucija: Five Stars Film Distribution

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.