VEČITI ROMANTIK: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević godinama su u srećnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostariti zajedno…

Gostujući u popularnoj emisiji , šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu.

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: "Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna." Ja kažem:

- Evo ga! Ustani, ustani, ustani.

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pevačici zatim ponudio prsten.

- Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: ‘Pa, je l’ hoćeš?’ Utom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: ‘Jelena, nama ne ginu aplauzi.’ Stvarno nije očekivala.

Izvor: Story.rs/DDl.rs
Foto: ivanbosiljcic/Instagram

Pogledajte još