VALJDA JE JASNO DA SAM KRIVA ZA SVE: Ana Sević se emotivnom porukom obratila javnosti (FOTO)

Pevačica Ana Sević poslednjih meseci prošla je verovatno najturbulentniji period u svom životu. Otkad je njen bivši suprug i otac njene ćerke Lorene, Darko Lazić stradao u saobraćajnoj nesreći ni mediji ni okolina nisu štedeli atraktivnu džepnu veneru.

Posle svega što je preživela zadnjih par godina, Ana Sević je iz svega izašla još jača, i nedavno se vratila svojoj prvoj ljubavi pevanju.

Sevićeva je po oproban recept prvo otišla po hit kod Bosanskog dvojca Bube Korelija i Jale brata, a sad se i emotivnom porukom obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" uz osvrt na njen dosadašnji životni put.

Bivša supruga Darka Lazića je u svojoj mini ispovesti napisala:

- Nisam neko ko je euforičan, tremaroš, paničar... Mislim, nisam bila sve do sada! Retko pokazujem emocije u javnosti kakve god da su, "tugu osmehom krijem valjda je bolje tako"... Veći deo svog "javnog" života provela sam daleko od onoga što volim i što sam želela da vam pokažem. Život me je odveo, bar što se javnosti tiče, u voditeljske vode ali to je taj divni nepredvidivi život. Od pojavljivanja u "Zvezde Granda" moj muzički put sveo se na nešto što u velikoj meri nisam bila ja ali sam bila neko ko se tražio. Pored stalnih svirki moja muzika u javnosti ostala je u zapećku svakako mojom krivicom! Valjda je do sada jasno da sam ja uvek kriva za sve. Ne zamerite mi, tražila sam se! Znate sta?! Izgleda da sam se pronašla tj. sigurna sam u to!  Pronasli su me oni i pomogli da se pronađem. Hvala na sjajnoj pesmi, sjajnoj pokretačkoj energiji i svemu onom sto ste vi - napisala je pevačica o Bubi Koreliju i Jali Bratu.

- Zamislite šta vam tek spremamo!  Delirijum je nastao pre nekoliko meseci ali zbog životnih delirijuma čekali smo pravi trenutak. Rekla bih da smo ga pogodili obzirom na preglede, komentare, deljenja. Hvala vam! Hvala mojim prijateljima koji su učestvovali u ovom delirijumu sa nama...- Završila je svoju emotivnu ispovest bivša zvezda Granda.

Autor: Nadlanu.com/ M.P.
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još