HAOS U ZADRUZI: Zerina histerisala i uništavala stvari po kući (VIDEO)

Zerina Hećo doživela je emotivni slom zbog lažnih informacija koje joj je iznosio Bane Čolak da je napravila poptuni haos u Beloj kući.

Ona je histerisala, okretala kamere i uništavala inventar "Zadruge" zbog čega je odmah nakon ovog incidenta u kuću stiglo pismo "Velikog šefa" u kome je saopšteno da su i Zerina i Bane strogo kažnjeni.

- Zadrugari, situacija između Baneta i Zerine i njihovi ljubavni problemi otišli su predaleko i neophodno je da odmah odreagujemo. Čvrsto stojimo iza onoga što ćete sada čuti i veoma je važno da pažljivo čujete ostatak pisma. Niko od vas ne može mešati produkciju u vaše probleme niti navoditi produkciju kao razlog vaših međuljudskih odnosa i svađa. Pre svega, doneli smo odluku da zbog lažnih optužbi i mešanja produkcije u svoje priče, zbog okretanja kamera i uništavanja, zbog odbijanja da ode u zatvor, Zerina bude kažnjena mesečnim honorarom i direktnom nominacijom. Takođe, i Bane će biti direktno nominovan zbog iznošenja lažnih informacija iz spoljnog sveta i kažnjen mesečnim honorarom. Trebalo bi da ste svi vi do sada naučili da bi vas produkcija obavestila da se bilo čijoj porodici ili bližnjima desi nešto loše. Dakle, sve dok niste obavešteni o nekim lošim vestima vaših najbližih, takve vesti ne postoje. Niko od zadrugara ne može ucenjivati produkciju, nikakvim razgovorima ni slično, jer po ugovoru produkcija nije dužna da vam to omogući. Strogo je zabranjeno izmišljati informacije i mešati produkciju u vaše probleme - navedeno je u pismu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/YoutubeFoto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još