BRUTALNE UVREDE: Kaća Živković se raspravljala sa obožavateljkom! (FOTO)

Folk pevačica Katarina Živković našla se na meti žestokih prozivki koje je ovog puta rešila da podeli javno na društvenim mrežama.

Naime, Kaći se pre izvesnog vremena obratila devojka, koja joj se u poruci predstavila kao koleginica, i tom prilikom upitala  je ko joj je radio iscrtavanje obrva, budući da je i ona želela iste takve.

Budući da poruku nije videla, Katarina je svoju koleginicu uskratila za odgovor, a onda je usledio odgovor.

- Da li je moguće da si tako bezobrazna, a lepo te pitam?! - napisala je Kaći javnosti nepoznata devojka, koja tvrdi da je pevačica. Tada je dobila odgovor.

- Sada tek vidim poruku. Nisam bezobrazna, ali sada, pošto si mislila da jesam bezobrazna, onda misli i dalje - nije dala na sebe Kaća, zbog čega ju je koleginica izvređala.

- Došla si iz sela u grad, ali selo iz tebe nikada neće. Toliko o izoperisanoj i izveštačenoj, nadr*anoj i bezobraznoj lutkici fudbalera - napisala je javnosti nepoznata devojka, a prepisku uz komentar upozorenja Kaća je odmah podelila sa fanovima.

- Ljudi, uz dužno poštovanje svima, kada nekoga ne pratim ja ne mogu videti poruke i otvaram ih s vremena na vreme. Ne ja, već tako funkcioniše Instagram. Da me ne biste vređali kao ova nekulturna gospođa, koleginica - poručila je pevačica.

katarina_zivkovic_official

 

Izvor: Alo.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još