SVE JE OČEKIVANO: Sloba otkrio šta misli o vezi Lune i Marka

Sloba Radanović je rešio da progovori na sve aktuelne teme, pa je otkrio i šta misli o Luninoj romansi sa svojim cimerom Markom Miljkovićem.

- Marka znam iz rijalitija, šta god ja da kažem na tu temu ljudi će pogrešno da protumače. Ona je mlada možda su se jedno drugom svideli, zatvoren je prostor, što da ne. Tamo je sve očekivano. Možda postoje i emocije, to je pipljiva tema i ne želim da navlačim nečije simpatije na sebe niti nečiji gnev na sebe, dosta mi je više svega toga. Ako su oni srećni, svi smo srećni - ističe Radanović.

U medijima su se proteklih dana pojavile spekulacije o tome da je pevač u vezi sa starletom Natašom Šavijom, a on je ove navode oštro demantovao i rekao da je potpuno sam.

- Ljubav ne bira mesto i vreme na kom će da te snađe ili neće. To je jednostavno nešto što nam se desi i ne treba ni tragati za nekom ljubavlju na silu. Ako ti je suđeno da ti se dogodi sa nekom osobom, dogodiće ti se na ulici ispred trafike. Trenutno ne razmišljam o tome, baziran sam na karijeru - završava Sloba.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.