SUBOTIĆEVA DANIMA NE IZLAZI IZ DEPRESIJE: Aleksandra zbog Davida i Ane ide kod psihijatra!

Aleksandra Subotić pala je u tešku depresiju nakon što ju je verenik David Dragojević prevario u "Zaduzi" sa Anom Korać, a onda i raskinuo s njom pred televizijskim gledaocima. Zbog svega što je doživela iz javnog poniženja ona će potražiti pomoć psihijatra.

Davidova majka Biljana Dragojević, koja brine o njoj i njenoj ćerki Magdaleni u Veterniku, savetovala ju je da krene na terapije jer joj je psihičko stanje veoma loše.

Dok je Aleksandra učestvovala u "Zadruzi", Biljana je vodila brigu o njenom detetu. Jako se vezala za devojčicu, ali i za njenu majku. Ona je u nezavidnoj poziciji jer, s jedne strane joj je žao Subotićeve i što pati zbog preljube njenog sina, a s druge strane, drago joj je zbog Davida što je srećan sa Anom.

Upravo zbog toga na sve načine pokušava da joj pomogne da prevaziđe krizni period i ne dozvoli da je savladaju ljubomora i negativni komentari. Predložila joj je da odu kod psihijatra da popriča s njim kako bi joj bilo lakše i kako bi pobedila sve što joj predstoji, pogotovo po Davidovom izlasku iz rijalitija.

Ćerka Ljube Pantović i Karađorđa Subotića još uvek ne može da se pomiri da je izgubila Davida i zbog toga se veoma loše oseća. Da bi mogla da se posvetiti detetu i mirne glave reši problem s Davidom, Biljana je konstantno ubeđuje da je bolje da se izleči nego da svakodnevno bude na lekovima za smirenje.

- Aleksandra je ubeđena da je Ana Davidu trenutno pomutila mozak jer ga tamo svi truju protiv nje: Veruje da će joj se on ipak na kraju vratiti. To je i razlog zbog kojeg je i dalje kod svekrve u Veterniku. Ona smatra da je i dalje Dragojevićeva verenica i da pripada njegovoj kući i porodici. Ona je sada na lekovima jer joj je teško da gleda njenog verenika kako ljubi drugi i posvećuje joj pažnju. Biljana je uporna u nameri da je odvede kod stučnog lica koji će joj pomoći da se suoči sa problemima i sigurna je da će uspeti u tome - rekao je dobro upućen izvor za "Kurir".

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

 

Pogledajte još