NIJE NI ONA NAIVNA: Miljana Kulić se udaje u rijalitiju, ali samo pod jednim uslovom!

Zadrugarka Miljana Kulić prihvatila je prosidbu Lazara Čolića Zole, ali da bi se udala za njega pred kamerama tražila je da ispuni jedan poseban uslov.

- Moja majka tvrdi da je Zola sa mnom samo da bi me iskoristio. Kako bih joj dokazala da to nije tačno, dogovorili smo se da pre svadbe potpišemo predbračni ugovor. I pored toga, ja ću brinuti o njemu i imaće kraj mene sve što poželi. Nadam se da će nam uskoro organizovati veliku svadbu, kao i da će naše porodice i prijatelji doći da uveličaju slavlje - otkrila je Miljana na sastanku kom su prisustvovali svi takmičari rijalitija.

Nakon toga se oglasio Zola, koji je dodao da će posle venčanje započeti zajednički život u Nišu.

- Miljanu nikad nisam lagao u vezi sa mojom finansijskom situacijom. Ona ima više novca od mene, zato i želim da potpišemo predbračni. Kad izađemo odavde, iznajmićemo stan u Nišu kako bi njen sin Željko bio blizu babe i dede - rekao je Čolić.

Njihovi planovi su razbesneli Miljaninu majku Mariju, koja veruje da Zola samo koristi njenu ćerku.

- Da mu nije Miljane, on ne bi ovde imao ni leba da jede. Njoj treba sposoban muškarac, a ne mutava budala. Eto i svadbu bi da pravi u rijalitiju, da se ogrebe, da mu drugi plate. Neću doći na njihovo venčanje! A Miljana ako hoće da je ikada pogledam, bolje što pre da pozove advokata i potpiše taj predbračni, da zaštiti sve što je do sada zaradila - zapretila je Marija.

To je mlađu Kulićevu toliko iznerviralo da je počela da se baca preko stola, urliče i hvata za srce.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.