GAGI ZABRINUT ZA LUNU: Moja ćerka je na lekovima i ne sme da konzumira alkohol (FOTO)

Denser je zabrinut za svoju ćerku ispričao kako je zvezda rijalitija "Zadruga" zbog svega što joj se desilo na lekovima.

Glava porodice Đogani ispričao je kakva je njegova mezimica kad konzumira alkohol uz terapiju koju su joj doktori propisali, zbog nervnog sloma iz prošle sezone rijalitija.

- Ona je na nekim žurkama ranije pokazala kako se super ponaša kad ne pije. Bez alkohola je dama, a kad popije ona izgleda nadrogirano jer meša alkohol i antidepresive- otkrio je Đogani zdravstveni problem svoje ćerke.

Zvezda devedesetih iskoristila je priliku i da prokomentariše odnos svoje ćerke sa njenim novim rijaliti dečkom Markom Miljkovićem.

- Nervira me što Luna nije iskrena prema meni, a otac sam joj. Pitao sam je da li se zaljubila u Marka a ona mi je rekla da nije, ne znam šta da mislim.  Ja sam tu naravno da je podržim kad se zaljubi ali ona nije iskrena, ona pije. Rekla je popila je jedno pivo- rekao sam joj da laže tvrdi Gagi.

Lunin otac je dodao i to kako mu nije baš prijatno kad njegova ćerka traži seks od Miljkovića, ali i to da o njemu misli sve najbolje bez obzira što je u prošlosti imao ljubavnih veza u rijalitiju.

- Marko je fin i kulturan mladić, ima veliko rijaliti iskustvo i zna tačno gde je došao imao je veze pred kamerama i ranije ali to mu ne zameram bilo je pre petnest godina i bio je jako mlad. Videlo se da se njemu Luna dopada od početka ali je čekao pravi trenutak da se nešto dogodi između njih. Za sada je sve korektno i na mestum osim što je Luna razmažena i napadna kad nije po njenom- zaključio je Gagi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još