ENERGIJA KOJA JE POTREBNA VAŠOJ KOŽI: Specijalna ponuda - Eucerin Q10 ACTIVE linija

Redovno negujete kožu, dovoljno spavate, vodite računa o ishrani i unošenju tečnosti, ali imate utisak da vašoj koži nedostaje onaj čarobni sjaj svežine? Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije. Sada po posebnim uslovima kupovine!

Kada se sagledaju sva svojstva koenzima Q10 i njegova uloga u našem telu i koži, njegovo drugo ime moglo bi da glasi – energija.

Koenzim Q10 prirodno se nalazi u svim ćelijama našeg tela i doprinosi njihovom normalnom funkcionisanju, ali je posebno važan za ćelije jetre, srca i kože. Njegove glavne funkcije su podrška ćelijskoj proizvodnji energije iz hranljivih materija i odbrana od oštećenja koja prouzrokuju slobodni radikali.

Na smanjenje koenzima Q10 utiču stresna i naporna svakodnevica, nezdrav životni stil i spoljni faktori poput zagađenja i nezaštićenog izlaganja UV zracima. Koncentracija ove aktivne supstance u našem organizmu i koži opada i prirodno tokom godina. Zbog toga koža gubi regenerativne i odbrambene kapacitete za borbu protiv slobodnih radikala, koji utiču na razgradnju kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože, čvrstoće i elastičnosti.

Dodatne izvore koenzima Q10 možete potražiti u ishrani ili suplementima, kao i redovnom negom pouzdanim preparatima koji sadrže ovu aktivnu supstancu.

Eucerin Q10 ACTIVE linija bogata koenzimom Q10 nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zahvaljujući dodatnim antioksidansima koje sadrži, vitaminima C, E i H (biotin), hrani kožu, dodatno smanjuje njenu osetljivost i jača je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije ona postaje elastičnija i čvršća, vraća joj se takozvani zdravi sjaj, dok se bore umanjuju.

Eucerin Q10 ACTIVE linija ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene i specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.

Potražite u apotekama specijalna pakovanja koja sadrže Eucerin Q10 ACTIVE dnevnu kremu za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i Eucerin Q10 ACTIVE univerzalnu noćnu kremu po upola manjoj ceni. Ponuda traje dok traju zalihe.

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za suvu kožu je bogata formulacija koja vraća koži energiju, ubrzava regeneraciju i smanjuje dubinu bora. Koenzim Q10 je snažni antioksidans koji će usporiti nastanak novih bora i sprečiti produbljivanje postojećih. Sadrži vitamin C i E i biotin. Sadrži SPF 15 i pruža koži zaštitu od prevremenog starenja izazvanu UV zračenjem.

Eucerin Q10 ACTIVE Dnevna krema za normalnu i kombinovanu kožu je lagana dnevna krema protiv bora, koja koži vraća čvrstinu i elastičnost. Zahvaljujući SPF 15 pruža koži zaštitu od fotostarenja. Nekomedogena formulacija koja ne zatvara pore čini je idealnom podlogom za šminku.

Eucerin Q10 ACTIVE Noćna krema je hranljiva formulacija za negu svih tipova kože. Sadrži jedinstvenu kombinaciju koenzima Q10 i vitamina A i poboljšava regeneraciju kože tokom noći.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još