PREKINULA ĆUTANJE: Aleksandra Subotić se povodom prevare oglasila na društvenim mrežama! (FOTO)

Aleksandra Subotić je ćutala sve do danas. Bez obzira na sve ono što se dešavalo u Zadruzi, posle njenog izlaska, ona nije želela da daje izjave i da komentariše bilo šta na tu temu, ali je promenila mišljenje.

Na Instagram profilu je napisala sve ono što je želela da kaže i brutalno izvređala Anu Korać. Prema onome što je napisala, Aleksandra veruje da David Dragojević, koji ju je prevario treći dan po njenom izlasku iz rijalitija, nju i dalje voli, a da je Koraćeva loš čovek i laka devojka koja sve radi po naređenju producenata.

- Klošari jedni klošarski, niti ja izlazim, niti nekom šaljem slike. Nemam novog dečka i ne želim ga, jer ja znam šta i koga želim i osećam. Svima vama koji podržavate ovu skrnavštinu, da Bog da da se vašim mamama i tatama desi jedna ista takva, pa da im se umeša u brak. Pogana televizija na kojoj se sve namešta i unose se svakakve dezinformacije od strane produkcije-FUJ. Ja sam kući u Veterniku, tu ću biti do daljnjeg i neću naći nikog, a vi možete da se igrate sa kim hoćete, ali ne i dokle hoćete. Svima vama koji podržavate ovu pogavštinu želim po jednu ljubavnicu mami, tati i zetu. Ja sam Davidu zakonski - pred zakonom države Srbije supruga. Da li sam vanbračna ili bračna nije bitno, jer pred zakonom ne postoji razlika. A ne znam ni kakva bi razlika mogla da bude kada živiš u njegovoj kući, sa njegovom porodicom. Na televiziji se promoviše blud i nemoral, zato što ste vi takvi, a ne ja i vi uživate to da gledate - napisala je Aleksandra u besu, s obzirom na to da je pisala velikim slovima, što se na internetu smatra kao vikanje.

Foto: sandrasuboticss/Instagram
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još