U BIOSKOPIMA OD 7. FEBRUARA: Dženifer Aniston kao mama tinejdžerke u komediji "Knedlica"

Jednu od najvećih holivudskih zvezda i miljenicu publike Dženifer Aniston imaćemo prilike ponovo da gledamo na bioskopskom platnu, u najnovijem filmu "Knedlica", od 7. februara.

U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine, naziva "Knedlica".

Glumica, koja je i producent ovog Netflix-ovog ostvarenje povodom uloge je rekla:

- Mislim da je ovo divno, nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi prihvataljivi i da izgled nije bitan.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada Vil upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.

Film "Knedlica" adaptacija je istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a za režiju je zadužena En Flečer. U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Daniel Mekdonald.

Kantri pevačica Doli Parton je posebno za ovaj film napravila saundtrek "Girl in the Movies", za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.