NAJVEĆA PODRŠKA JOJ JE SUPRUG: Nikolina Kovač zbog zdravstvenih problema ne može da zatrudni

Da ni poznatima ne cvetaju ruže i da su i oni od krvi i mesa, govori činjenica da se estradni bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor bori sa zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da dobije dete. Pevačica je otpočela hormonsku terapiju koja bi trebalo da joj pomogne da zatrudni.

- Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se susrela sa mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprečavaju u nameri da zatrudni - ispričao je za "Alo!" izvor blizak atraktivnoj pevačici.

- Nikolina je i u trudnoći sa prvim detetom, sinom Nikolajem (5), imala hormonskih problema. Trudnoća je bila visokorizična, pa ju je održavala pomoću lekova, a Saša joj je i tada bio najveća podrška. Nakon porođaja je upala u postporođajnu depresiju, osećala se loše psihički i fizički, a sve je to za nju bilo veoma teško i ostavilo je traga. Počela je da otiče, da zadržava vodu, oseća se anksiozno... - priča izvor i dodaje da je čak u jednom trenutku, kada je sve to prošlo, rekla da više nikada neće prolaziti kroz istu stvar.

- Dugo je razmišljala da li da sinu podari brata ili sestru jer bi to značilo da je opet očekuje isti scenario u vidu terapije, ležanja, mirovanja, strogog režima ishrane i života uopšte, ali je prelomila kada joj je sam Nikolaj rekao da bi mnogo voleo da dobije sestru - priča izvor dobro upućen u bračne prilike i planove Kaporovih.

Tada je pevačica donela odluku da se, iako će se opet ugroziti svoje zdravstveno stanje, potruditi da svome sinu ispuni najveću želju.

- Tačno je da bismo voleli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudićemo se da u tome uspemo. Ne bih želela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti, jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. Sa druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom bogu na tome - iskrena je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: nikolina.kovac/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.