Sajam turizma u Beogradu od 21. do 24. februara

Na Beogradskom sajmu će se od 21. do 24. februara održati 41. međunarodni beogradski sajam turizma pod sloganom "Leto je bliže nego što mislite", najavili su organizatori.

U sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori, biće promovisani najnoviji trendovi i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, novi koncepti i mogućnosti za putovanja i nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva uveden je B2B poslovni portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju.

Do sada je prijavljeno 425 izlagača i suizlagača.

Uz Sajam turizma istovremeno će se održavati još tri manifestacije - 10. međunarodni sajam vina BeoWine, 15. međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Do sada je svoje učešće na BeoWineu prijavilo oko 50 izlagača, a pored domaćih vinarija učesnici dolaze iz Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Turske.

Na sajmu vina će se predstaviti i proizvođači francuskih sireva, hercegovačke i crnogorske pršute, maslinovog ulja i ostalih delikatesa.

Izvor: B92
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još