KIJA KOCKAR PROGOVORILA O SVOM EKSPLICITNOM SNIMKU: Taj video je loše rezolucije!

U novoj epizodi autorske emisije Lava Pajkića, "Kontravizija" gost je bila Kristina Kija Kockar, pevačica, pobednica prve sezone "Zadruge" i članica pete sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars".

Kristina je sa Pajkićem razgovarala o aktuelnim temama i dešavanjima u njenom poslovnom, ali i privatnom životu.

Posle tri uspešne pesme, Kristina priprema čak dve nove numere koje će objaviti u narednom periodu. Kako je najavila na svom Instagram profilu, jedna od ovih pesama će najverovatnije biti snimljena i na engleskom jeziku.

S obzirom na to da je već dva meseca stalni član žirija najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars", Kockareva je ispričala i kakva iskustva nosi sa svakog snimanja i da li joj prija rad sa mladim talentima.

Iako se u medijima pisalo da se Kristina ne slaže dobro sa otalim članicama žirija - Gocom Tržan, Natašom Bekvalac i Leontinom Vukomanović - njih četiri su to demantovale odlaskom na večeru.

Nezaobilazna tema razgovora bio je i njen trenutni odnos sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem, s obzirom na to da je nedavno iznela određene tvrdnje o njegovom seksualnom opredeljenju.

Pošto se u medijima pisalo o njenim privatnim snimcima, Kristina je Pajkiću otkrila da li poseduje takve fotografije i snimke, kome ih je slala i da li se pribojava da bi njen bivši suprug Sloba to mogao da obelodani u javnosti.

- Ne kažem da se ne štrecam svaki put, ali bitno je da bar dobro ispadnem na slici ili snimku. Ja sam pričala da sam to radila sa svojim tadašnjim suprugom, ali to ne postoji, to je izbrisano, čak i da postoji to je loša rezolucija, bilo je davno. Kada sam ludovala, nisu bile dobre rezolucije, hvala Bogu - rekla je Kija kroz smeh.

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još