ISPLATIO JOJ SE RAZVOD: Ana Nikolić od Raste uzima 5.000 evra?

Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta mesecima ne žive pod istim krovom, ali to ne sprečava pevačicu da i dalje živi na račun bivšeg supruga.

Naime, iako je Ana nakon razvoda dobila mesečnu alimentaciju u visini od 2.000 evra za njihovu ćerkicu Taru, to joj, izgleda, nije bilo dovoljno.

Naime izvor blizak Ani je otkrio da  Nikolićeva svakog meseca uspeva da se ogrebe i za deo novca koji Rasta dobija od „jutjuba“.

Kako je izvor ispričao Anin rođeni brat Marko pomogao je Rasti da potpiše ugovor sa „jutjubom”, zbog čega svakog meseca dobija pozanašni procenat, koji deli sa sestrom.

Ana i Rasta su počeli da se zabavljaju početkom 2016. godine, a posle nekoliko meseci su odlučili da se venčaju. Od trenutka kada se Ana pojavila na muzičkoj sceni, njen brat Marko je bio zadužen za njenu karijeru, ali se bavio i njenim finansijama. Međutim, kada je u Anin život ušao Rasta, Marko je spontano počeo da obavlja deo menadžerskog posla i za repera, a u jednom trenutku je počeo i da ide sa njim na nastupe - ispričao je izvor blizak Ani i objasnio da je Marko pomogao Rasti da sklopi ugovor sa „jutjubom“.

- Rasta je jedan od retkih repera sa naše muzičke scene čije pesme imaju više od šezdeset miliona pregleda, a za to dobija velike pare od „jutjuba“. Samo Saša Kovačević i Rasta direktno sarađuju sa Amerikancima i za svaki dobijeni pregled leže im novac na račun. Reper je takav ugovor napravio uz pomoć Aninog brata, a pošto je Marko tada bio jedan od glavnih ljudi u njegovom timu, dobio je procenat. Sve je to išlo po loju dok su Ana i Rasta bili u ljubavi, ali problemi su nastali kada su se oni rastali, a porodica Nikolić nastavila da ubira plodove reperovog rada - rekao je izvor.

Izvor blizak NIkolićevoj otkrio je i neke intimne tajne Ane i Raste poput visine alimentacije koju je Đurić odlučio da plaća bivšoj supruzi.

- Kada su se Ana i Stefan sporazumno razveli, dogovorili su da Tara živi sa majkom, a da će reper moći da je posećuje kada god poželi.

Takođe, pevačica se nije mnogo brinula oko visine alimentacije jer je znala da je Đurić galantan, pogotovo jer je njegova ćerka u pitanju.

Ona je predložila da visina alimentacije bude samo 500 evra, a kada su otišli sa advokatima da dogovore tačne iznose i potpišu papire, Paraćinka je na račun alimentacije dobila četiri puta veći iznos od traženog.

Ana je bila veoma zadovoljna tom sumom, a njen brat ju je tada podsetio da će od bivšeg supruga imati još koristi.

Pošto je novac ne zanima, nije mnogo obraćala pažnju na taj iznos, ali kada je shvatila da mesečno može da dobije od 3.000 do 5.000 evra, osladilo joj se - otkrio je izvor i ispričao da reper još nije našao način da ukine procenat bivšem šuraku, ali da radi na tome.

- Sve dok Rasta ne raskine ugovor sa „jutjubom“, Marku će na račun da kaplju parice, i to bez mnogo truda. Ipak, reper nije naivan i naći će način da ne gubi tako teško zarađen novac.

Njemu se nikako ne dopada što brat njegove bivše žene živi na njegov račun, jer se njegova muzička kuća širi, što znači da će Ana i Marko još više dobijati - završava priču izvor blizak porodici Nikolić.

Izvor: Alo

Foto: ananikolicofficial/Instqagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.