PRAVDAO SE OGNJENU: Ša zaljubljen u Draganu Mitar?

Reper Nenad Aleksić Ša javno se obratio supruzi Ivani, nakon tvrdnji Dragane Mitar kako je on zapravo u nju zaljubljen i kako joj je pisao tajne poruke.

Voditelj Ognjen Amidžić je intervjuisao Nenada, koji je tvrdio da on nije zaljubljen u Draganu i da je svestan da će njena izjava dovesti u pitanje njegov brak sa Ivanom.

- Ovde pojma nemaš ko ti je prijatelj, a ko nije. Mi smo počeli da pričamo, videli smo da nas Pavle prati. To je počelo kao neka zaj*bancija. Čak sam ja Zorici rekao da Pavle nije naročito inteligentan. Sve je krenulo od toga kad smo Dragana i ja počeli da se družimo, kada je on iznosio laži o njoj. Njoj su se tada sušila usta. Rekao mi je da ulazi da je poremeti jer jedino on može da je smuva. Ja nisam ni mislio da bilo šta otkrivam. Ja sam joj rekao da u tom piskaranju ne odemo predaleko - ispričao je Ša, pa objasnio u kakvom je odnosu sa Draganom.

Reper tvrdi da su se Dragana i on dogovorili da na ovaj način zezaju modelsicinog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića.

- I Zorici sam rekao da ćemo Pavla da ložimo. To je sve bilo zaj*bancija, pa je otišlo predaleko. Bilo je pitanje da li sam zaljubiška, ja sam rekao da nisam. Ona me je pitala da li sam siguran u to i ja sam rekao: "Da". To moje "da" je u priči sa Zoricom preneto kao odgovor na pitanje "Da li si zaljubljen stvarno?" i bilo je "Jesam" - objasno je Ša.

Nakon toga se Ša obratio svojoj ženi kojoj je poručio da nema potrebe da strahuje da je on izgubio osećanja prema njoj, već da je sve ovo deo rijaliti igre.

- Ne želim da se moja žena potresa. Ja sam u rijalitiju, ali ne želim da se ona potresa. Niti je ona (Dragana) zaljubljena u mene, niti ja u nju, niti će tu biti nešto. Ona je bacila rovca, jer sam joj ja rekao da moramo da spustimo loptu i tu je ona malo zaplakala. Što se tiče mene, sve je okej. Flertovanje, sve okej, ali ja ne bih nikako prelazio granicu. Ja to ne bih uradio, jer bi to nju (Ivanu) poremetilo. Neće biti zaljubljenosti, ona ima muža, ja imam ženu. Ja stavljam svaku tačku na ovu priču o vezi. Ivana će skapirati da je sve ovo zezanje. Meni je samo krivo, jer je ona moj prijatelj i ta njena izjava je nepromišljena. Ja ne smatram da je ona loša osoba, ali je imala nepromišljenu izjavu. Pravi mojoj porodici i njenoj problem. Ta izjava je bezvredna - rekao je za kraj Ša.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još