IDI MI, DOĐI MI: Kulićke napustile Zadrugu, Miljana se vratila, obnovila vezu sa Zolom i počastila ga žestokim seksom u izolaciji! (VIDEO)

Miljana Marija Kulić žestoko su se posvađale sa Mikije Đuričićem nakon čega su napustile rijaliti.

Sve počelo sa Miljaninim provokacijama i napadom na Mikija koga je tom prilikom gađala šoljom. Đuručić je uzvratio Nišlijki, ali pošto mu se na putu do Miljane isprečila Marija on ju je polio vrelim tek čajem.

Nakon toga je usledo Miljanin nervni slom. Lomila je i lupala kamere i sve što joj se našlo na putu, zahtevala momentalnu diskvalifikaciju i izbacivanje Đuričića, do čega nije došlo, pa su njih dve na kraju zajedno otišle kod lekara i napustile Zadrugu.

Miljana Kulić se u popodnevnim satima vratila u rijaliti i odmah je krenula prema bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Ona ga je prvo samo gledala, ali ipak su se poljubili u usta, čemu je svedočio Pavle Jovanović, kom Miljana nije želela da se obraća.

Nisam spavao danas do jedan sat zbog tebe - izjavio je Zola.

Razmišljala sam da li da se vratim. Sve je u redu, nisam plakala. Mnogo si mi nedostajao, da znaš. Marija ima opekotine - rekla je Miljana Kulić.

Ona je zatim počela da plače i rekla Zoli da ga mnogo voli na šta joj je on uzvratio istom merom, pa su obnovili vezu.

Kao po običaju, otišli su u izolaciju gde su legli da odmore, ali strasti između njih su se uzburkale još jače budući da se nisu videli skoro ceo dan, pa su zauzeli odgovarajući položaj, pokrili se jorganom i vrelom akcijom zasladili pomirenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zadruga Zvanična Stranica (@zadruga.rtvpink)

 

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još