PRODAO SI PRIJATELJE, SVE NAJGORE MISLIMO O NJOJ! Matora i Sanja osule paljbu na Ša zbog Dragane Mitar! (VIDEO)

Jedna od gorućih tema ove nedelje jeste odnos Nenada Aleksića Ša i Dragane Mitar, koja je izjavila da je reper zaljubljen u nju. Među zadrugarima se povela polemika da među njima postoje emocije koje reper nikako neće da prizna.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su i te kako zamerile svom prijatelju što je on njih dve odgurnuo od sebe i više veruje Dragani uprkos tome što su one njimu govorile da Dragana dovodi u pitanje njegov brak.

Osim toga, Sanja i Matora su prekorele Ša što je doveo u pitanje plavušin ostanak u Beloj kući kada je ona bila u situaciji da nasrne na Draganu.

- Dobro znaš da pričam sa Draganom samo zbog vas dvoje. Nenade povredio si me. Ja sam optužila ovu devojku i rekla o njoj sve najgore i ti si sve aminovao. Sve najgore mislim o njoj. Ova žena ti ne želi dobro i mi to svi vidimo. Ja za ovu ženu mislim da iako je istina to što je rekla da se Nenad zaljubio, da to ne treba da govori ovde ako se on njoj sviđa - vikala je Matora na sav glas.

- Ja ne bih dozvolio da one budu diskvalifikovane niti da bilo koga udare. Ja sam skakao za nju, ona je za mene - branio se Ša.

- P*čko prodao si prijatelje! Ovoj ženi si rekao da si zaljubljen. Usr*o si se! Čekaj poziv, jer napolju nemaš ženu - dolivala je Zorica ulje na vatru.

Nakon toga je i Zerina Hećo osudila Ša i njegovo zbližavanje sa Draganom, a potom je Matora ponovo nastavila raspravljanje sa reperom koji se uporno pravdao da nije zaljubljen u modelsicu.

- Nisam mentol i nisam glup. Ako ti kažem da moraš da me razumeš, onda moraš da me razumeš. Nisam zaljubljen - pravdao se Ša.

- Ti zbog Dragane praviš gnev kod drugih ljudi. Dragana je ta koja pravi priče. Ona je rekla da si zaljubljen u nju. I da je tako, i da si zaljubljen to ovde ne treba da kažeš. Dragana je jedna k*rvetina obična... Ti si od mene ovde napravio debila - vikala je Matora na Aleksića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još