GDE IMA DIMA IMA I VATRE: Dragana Mitar progovorila o emocijama prema Ša (VIDEO)

Dragana Mitar pričala je sa drvetom mudrosti o osećanjima koja ima prema Nenadu Aleksiću poznatijem kao Ša ali u poređenju sa onim što oboje pokazuju da se zaključiti da i te kako nije pričala ono što misli.

- Ja nisam tražila mesto za poljubac i nismo to ni pričali, samo smo imali ta neka piskaranja. Neću da ispadne da ja nešto pravim, volela bih da ako se nešto videlo, da bude prikazano, da ne bude da ja lažem. Nema mesta za poljubac niti bi se to desilo, ni ovde, ni spolja. Najbolje je da se ta priča završi. Ali, najlepša poruka... Ja sam rekla da je on simpatičan, on je rekao to isto. Ja imam svoj život, on ima svoj, nećemo da pravimo probleme. Nema šta tu da se napravi. Danas smo se pomirili i zakopali smo ratne sekire. Rekla sam da ako budemo potrčci biće top, jer će moći da se odmori, a on ide po kući i komentariše - rekla je Dragana.

Bilo je više nego očigledno da Dragana ne priča iskreno to što priča, pa je Drvo to i konstatovalo.

- Ja sam rekla da je simpatičan, ali nikad ne bih radila bilo šta, svako ima svoj život. Malo su drugačije okolnosti, ali prijamo jedno drugom, volimo da se družimo. Juče je baš bilo turbulentno, a on se čak posvađao i sa Pavlom. Sve je to slatko ispalo, nikakva zla namera. Ja sam rekla da volim da se družim sa lepim ljudima. Ne vole me Sanja, Matora, Zerina, Toma, Luna, Marko. Zorica je meni dala najmanji budžet, nisam znala da treba da se mešam u svađu sa njom - nastavila je Dragana.

 

Izvor: Republika

Foto: Zadruga Official-Youtube/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.