ISTORIJA SE PONAVLJA: Supruga Nenada Aleksića Ša ulazi u Zadrugu!

Reper Nenad Aleksić Ša podigao je ogromnu prašinu kada se u rijalitiju zbližio sa udatom Draganom Mitar, koja je posle nekoliko dana njihovog druženja obelodanila da joj je krišom priznao da je zaljubljen u nju. Sada mu se sprema iznenađenje koje nikako nije očekivao.

Dok se oženjeni Ša uporno pravda da to nije istina, te da ne gaji emocije prema Dragani, većina učesnika saglasna je u tome da je u potpunosti "otkinuo" za kontroverznom, inače udatom zadrugarkom.

I dok se on upravo pravda da nije zaljubljen u Draganu, iako joj je pisao ljubavna pisma i iskazao zaljubljenost, njegova supruga Ivana Aleksić proživaljala je pakao u "spoljnjem svetu" - osim što je gledala svog supruga kako crveni na pomen Draganinog imena, ona se danas suočila sa neprijatnostima, kada je za sada neindetifikovan napadač pokušao da joj obije salon lepote.

Otkako je raskrinkan, Ša brine o tome šta će mu žena reći i da li će sve što se izdešavalo između njega i Dragane uticati na njegov brak sa Ivanom, koju žarko želi da čuje, a ni ne sanja da će imati priliku da je vidi, mnogo brže nego što je očekivao, jer i ona ulazi u rijaliti.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.