OVO JE ODLIČNA POZICIJA ZA NJU: Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku o Luninoj vezi sa Markom

U jučerašnjoj emisiji "Amidži šou" gosti Ognjena Amidžića su Stanija Dobrojević, Aleksandar Milić Mili, Baka Prase i Alen Ademović.

Dobrojevićeva je otkrila da joj fanovi sve češće pišu da bi trebalo da se vrati u "Zadrugu 2", ali da li će se to zaista dogoditi, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Stanija je u emisiji Ognjenu odgovorila na pitanje da li prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, ali i kako ocenjuje ljubavne parove u Beloj kući.

- Pratim u poslednje vreme, ima dosta ljubavnih parova, svi su slatki, ima tu i nekih svađa. Ne bih iznosila posebno mišljenje, neka ljudi prate, pa ako uđem, videće. Ne znam ko su sada favoriti, jer se mnogo priča zavrtelo, sve je neizvesno, pre bih ostala nedorečena - navela je ona.

Bivša zadrugarka je ocenila i trenutno najpopularnije ljubavne parove u Srbiji, Anu Korać i Davida Dragojevića kao i Lunu Đogani i Marka Miljkovića.

- Izgledalo mi je da je Ana sve odglumila, ali kako sada vidim, nema šanse da glumi. Luna je izabrala najbolju opciju, Marko je staložen. Ona je sad u poziciji da gura svoju priču, da ne bude druga, ovo je odlična pozicija za nju - istakla je Stanija.

Izvor: Pink.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.