LAGUNA PREDSTAVLJA: "Vatra i led" - Vesna Radusinović

Posle skoro osam godina Vesna Radusinović čitaocima predstavlja novi roman "Vatra i led", uzbudljivu modernu priču o ljubavi, praštanju, licemerju i smrti, o neočekivanom prijateljstvu između dve žene prepuštene instinktima i veri u zrno dobrog u ljudima.

Dve suparnice, Katarinu, suprugu uspešnog direktora televizije, i Mašu, njegovu ljubavnicu, spojiće tragedija. Kroz vatru u koju ih život baca i kroz hladne predele srca koja su zaboravila da vole, ili nikada to nisu ni umele, nezaboravne junakinje ove priče odoleće svim životnim iskušenjima. Katarina i Maša su dve suprotnosti koje ćete voleti i mrzeti, koje ćete želeti da zagrlite i da odgurnete. One su svako od nas u nekom trenutku života: strastvene, gorde, hrabre, surove... ali i beskrajno ranjive.

- U godinama koje su nas svojim tokom menjale i mlele događajima i ljudima koji su se pojavljivali, osvetljavali i mračili, sazrevala sam i ja u svojoj beskrajnoj i ludoj empatiji i neodoljivoj potrebi da rečima iskažem ono što vidim, čujem i osećam - rekla je Vesna Radusinović povodom nove knjige i dodala:

- Boje mog života nisu se promenile, ali ja jesam. Ovo sam nova ja, drugačija i nešto borbenija... Još uvek znam da zaplačem, ali umem i da budem surova kada pogađam istinom koju svi vide, ali o kojoj ne smeju da govore. I zato je roman "Vatra i led" (i za mene) zaista poseban.

- Ovo sam nova ja, drugačija i nešto borbenija!

"Vatra i led" je roman o stvaranju veza koje nadilaze sve ono što je duboko uvreženo u srpskom mentalitetu, o surovosti koja se krije u svakom čoveku, o večnoj gladi za moći i eroziji emocija. Možete ga pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izvor: Promo
Foto: Laguna/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.