NIJE VAŽAN SAMO SIMBOL: Šta o vama govori izbor mesta tetovaže na telu?

Više puta smo čuli šta govori simbol koji smo izabrali za tetoviranje. Ali da li ste znali da o vama govori i mesto koje ste izabrali za omiljeni crtež?

Vrat

- Ako je sa prednje strane, reč je o otvorenoj i snažnoj osobi koja se ne boji da bude u centru pažnje. Zadnji deo vrata govori o osobi koja želi slobodu da promeni mišljenje i da se izvuče bez posledica, često ga biraju žene sa dugom kosom. Donji zadnji deo vrata ima drugačiju simboliku, govori o osobi spremnoj na preuzimanje rizika.

Noge

- Tetovaža na butini ukazuje na osobu sklonu praćenju trendova, ali i misterioznu jer je reč o mestu koje može da se sakrije. Crtež na članku biraju introvertni, dok listove mahom tetoviraju muškarci, i to oni koji nešto vežbaju.

Leđa

- Donji deo leđa, kad su u pitanju žene, govori o senzualnim, ženstvenim i samouverenim damama, ali zanimljivo je da se kasnije često pokaju zbog tetovaže. Kad je u pitanju muškarac koji tetovira leđa, verovatno je reč o čoveku koji stalno vežba i vrlo je samouveren, pa će neretko više voleti sebe nego bilo koju ženu.

Grudi

- Velika tetovaža na ovom delu ukazuje na emotivnu vrednost onog što crtež simbolizuje. Mali crtež simbolizuje događaj iz prošlosti koji je ostavio traga. Dok su muškarci sa crtežom na grudima samouvereni, žene su romantične. Rebra su omiljeno mesto za senzitivne, umetnički nastrojene, hrabre, samouverene devojke.

Ruka

- Tetovaža na gornjem delu ukazuje na ambicioznu osobu koja želi da pokaže svoju kreativnu stranu, dok crtež celom dužinom otkriva čoveka koji želi da živi po svojim pravilima. Deo ruke do lakta je sve popularniji i za žene i za muškarce. Ozbiljna tetovaža na ovom mestu poručuje da je vlasnik snažan, ako je crtež nežan, pokazuje da je reč o osobi koja spolja izgleda opasno, a zapravo je veoma emotivna. Crteže na prstima traže hrabri, kreativni, jedinstveni, dok zglob šake obično biraju devojke i to one koje žele da budu drugačije, ali nemaju hrabrosti da izaberu vidljivije mesto ili veću tetovažu.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.