TATA NIJE BIO SREĆAN ZBOG NAŠE ODLUKE: Ćerke Arijane i Siniše Mihajlovića iskreno o učešću u rijaliti programu

Ćerke proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, Viktorija i Virdžinija, trenutno su deo najgledanijeg rijaliti programa u Italiji, a otkrivaju da njihov tata nije bio srećan zbog njihovog učešća.

Za potrebe čitave priče dve lepe i visoke devojke visoke potpetice zamenile su patikama, a velelepni i udoban život prepustile su prirodi. Na odbačenom ostrvu gde se dešava čitava radnja rijalitija ove devojke boriće se da odnesu pobedu. Prema komentarima mnogih, dvadesetdvogodišnja Viktorija i dvadesetogodišnja Virdžinija odlično su se snašle već posle emitovanja prve emisije.

- Kada sam morala da odlučim da li da odem ili ne, bila sam veoma uznemirena jer nisam znala šta mogu da očekujem. Sada je odluka donesena, verujem da neće biti lako u borbi - rekla je Viktorija pre ulaska u rijaliti, dok je njena sestra poručila:

- Nikada ne bih prihvatila izazov bez sestre. Imam dvadeset godina, to je moje prvo iskustvo na televiziji i ovo je vrlo težak program, pre svega za nas koje smo najmlađe - dodala je Virdžinija u intervjuu za “La Gazeta delo sport”. Na pitanje koja će od njih dve prva zaplakati, Virdžinija kaže:

- Ja, nažalost, ili na sreću, jer ne mogu dugo da držim u sebi - izjavila je Virdžinija, dok je Viktorija dodala:

- Verujte mi da plačem čak i kada slušam pesme - kroz smeh je poručila.

Na pitanje novinara kako ih je otac pustio da otputuju na zabačeno ostrvo one su rekle:

- Ljubomoran je, ali sada se već pomirio sa tim. Pokušao je kada smo bile male da nas drži na uzici, ali je posle shvatio da je sa mnom postizao suprotan efekat pa je malo popustio - iskrena je bila Viktorija, dok je druga ćerka poručila:

- Izgleda grub, gotovo zao, ali je u stvari veoma senzibilan. U stanju je da sve drži u sebi: sada je, na primer, uznemiren, oseća se loše, ali ne govori ništa. Ljubomoran je, ali to ne pokazuje - poručila je mlada naslednica Virdžinija i onda otkrila kako su uspele da ga ubede da učestvuju u rijalitiju, a tu im je pomogla i mama Ariana Mihajlović:

- Razgovarao je sa mamom i pozvao nekoga sa TV - rekla je Virdžinija, a potom je novinar upitao da nije možda zvao Berluskonija?

- Možda jeste (smeh). U svakom slučaju, smirio se. I zamolio je da se ne svađamo među sobom, poručio je da bi to bilo veoma ružno i da ne odustajemo - iskreno je rekla dvadesetogodišnjakinja.

- Takođe nam je rekao da se lepo ponašamo, da odgovorimo svakome ko nas usled manjka poštovanja pita, ali da ne izgubimo meru. I da, da ne odustanemo. Ali mi smo čvrste kao on - istakla je Viktorija.

Inače, Viktorija i Virdžinija su veoma bliske, ali se po temperamentu i stilu života umnogome razlikuju. Starija studira psihologiju, povučena je, veoma osetljiva, ali u slučaju da je iznervirate veoma je impulsivna, dok mlađa studira modu i kostimografiju na Rimskom univerzitetu, obožava društvene mreže, sposobna je da se prilagodi svakoj situaciji, ali uvek traži pažnju, stoji na zvaničnom sajtu ovog rijaliti programa.

Izvor: Blic.rs
Foto: arianamihajlovic/Instagram

Pogledajte još