MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON DODELE "MAC" NAGRADA: Nije trebalo da bude plejbeka, kakav god da si pevač, izađeš i pevaš uživo!

U utorak 29. januara se u Štark Areni održala prva regionalna dodela muzičkih nagrada MAC, gde je nagradu za najbolju regionalnu pevačicu dobila Marija Šerifović.

Između dodele raznih nagrada u svetu muzike, publika u Areni i u domovima iza malih ekrana je mogla da uživa u nastupima raznih pevača, pevačica i bendova. Ali, ono što je mnogima kvarilo utisak je pevanje na plejbek.

Bilo je lepo i emotivno. Što se tiče ostalih kolega, bilo je dobro, ali zameram im pevanje na plejbek – istakla je i Marija Šerifović i dodala:

Nebitno da li si osrednji, najbolji, srednji. Kakav god da si pevač, izađeš i pevaš uživo. To je ne samo moj stav nego i stav većine ljudi koji su pratili tu manifestaciju. Čitala sam komentare na društvenim mrežama, vidim da su ljudim tim delom najviše razočarani. OK mi je što su se neke kolege bavile scenskim nastupima, ali nije trebalo da bude plejbeka. Madam, možda ne bi ni mogli da pevaju uživo sa svom tom koreografijom, a opet, ako može negde u svetu, kapiram da može i kod nas – istakla je pevačica, koja je na kraju zaključila da je jedino opravdanje za plejbek ako je neko bolestan.

Možda se neko ne oseća dobro, ne oseća se sigurno, bolestan je. Ne bih sad da ih pravdam puno. Postoje nastupi koji se odrade na plejbek sa razlogom, ali ja ću se uvek zalagati za živo pevanje.

Pored Marije, na plejbek nije pevao Bajaga, Letu Štuke, Masimo Savić, Petar Grašo, Lollobrigida, Plavi orkestar…

Izvor: Alo.rs
Foto: marijaserifovic/Instagram

Pogledajte još