ONI MENI NE SMETAJU: Karađorđe javno podržao vezu Ane i Davida (VIDEO)

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Milan je sledeće pitanje pročitao Karađorđu, u vezi sa romansom Davida Dragojevića i Ane Korać. Poznato je da je Karađorđeva ćerka, Aleksandra Subotić bila u vezi sa Davidom, koju je on ostavio i uplovio u ljubav sa Koraćevom. Iako su mnogi mislili da će Karađorđe biti ljut na Dragojevića, izgleda da se sve promenilo.

Gledaoci su upitali Karađorđa da li vidi koliko su Ana i David dobri prema njemu, jer su mu jedino njih dvoje izašli u susret kada mu je neko ukrao posteljinu.

- Pa vidim, naravno, ja to već znam. Mi nikada nismo ni kvarili odnose, ja sam se izjasnio po pitanju Davida. A što se tiče Davida i Ane, meni to ništa ne smeta - izjavio je Karađorđe.

Koraćeva je ustala i objasnila da su mu poklonili jednu posteljinu koja im je bila višak. Subotić im se tada požalio kako mu je neko ukrao posteljinu i oni su osetili potrebu da mu izađu u susret.

- Vožd je faca - dobacio je David.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.