MARIJA ŠERIFOVIĆ HTELA DA NAPUSTI ZVEZDE GRANDA: Novi koncept promenio odluku

Marija Šerifović je već tri godine unazad članica žirija "Zvezda Granda". Iako se nakon prve sezone spekulisalo da će napustiti šou, pevačica je to oštro demantovala. Međutim, ispostavilo se da je Marija zaista želela da "okrene leđa" ZG i to nakon druge sezone.

- Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vreme da krenem dalje, međutim obradovao me je novi koncept - ispričala je Šerifovićeva dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmeni način na koji se dosad vodila pomenuta emisija.

- Sada, kada svako od nas ima svoje kandidate i kada radimo s njima, takmičenje dobija pravi smisao - priznala je ona.

- Mislila sam da ću biti mnogo stroža, ali budući da sam odabrala vrhunske pevače, ne moram mnogo da ih korigujem i "mučim". Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobednik u mojoj grupi - zaključila je Marija.

Podsetimo, pre dve godine se spekulisalo o tome da će Marija Šerifović napustiti "Zvezde Granda" zbog javnih prepirki sa Džidžom, kćerkom drugog člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: marijaserifovic/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.