Partizan jedan od najtvrđih protivnika

0

BRISEL, 7. avgusta 2010. (Beta) – Trener belgijskog fudbalskog prvaka Anderlehta Arijel Žakobs ocenio je da je Partizan jedan od najtvrđih protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona i najavio da će čelnici briselskog kluba već ovog vikenda putovati u Beograd da "izvide igru Partizana".

BRISEL, 7. avgusta 2010. (Beta) – Trener belgijskog fudbalskog prvaka Anderlehta Arijel Žakobs ocenio je da je Partizan jedan od najtvrđih protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona i najavio da će čelnici briselskog kluba već ovog vikenda putovati u Beograd da “izvide igru Partizana”.

“Žreb je Anderlehtu odredio Partizan, ali mi još nismo videli kako protivnik igra uživo i teško je, zaista, donositi sud. Ali, svakako je jasno da će biti teško”, rekao je Žakobs za belgijske medije.

Prvu utakmicu šampion Srbije igraće protiv Anderlehta 17. ili 18. avgusta u Beogradu, dok je revanš meč na programu 24. ili 25. avgusta u Briselu. Partizan je do plej ofa stigao pobedama u sve četiri utakmice nad jermenskim Pjunikom i finskim Helsinkijem. Anderleht je u prva dva kola bio slobodan, a u trećem kolu eliminisao je velški TNS pobedama od 3:1 i 3:0.

List “Libre Belžik” smatra, međutim, da je Anderleht “na korak do Lige šampiona” i ocenjuje da belgijski prvak “može izaći na kraj sa Srbima”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.