VIKI MILJKOVIĆ: Neću da dozvolim da pod stare dane budem podstanar

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" ne bi bilo zanimljivo i uzbudljivo kao što jeste, da nije članova žirija. Svaki od njih je poseban i autentičan, a takva je i pevačica Viki Miljković. Pevačica je otkrila gde i kako provodi vreme kada ne nastupa.

- Verujte mi, kada nisam sa suprugom Tašketom i sinom Andrejom, ja sam na snimanju "Zvezda Granda", to je moja druga kuća. Da nisam zadovoljna, otišla bih odavno, kao i sve druge kolege. Saša je veoma profesionalan, ne mogu da kažem sumu zbog koje sedim u crvenoj fotelji, ali isplati se. Takođe, mislim da imamo dosta udela u takmičenju, što doprinosi da emisija ne bude samo puko takmičenje, nego je pravi šou. Uzajamno je, imamo mi dosta koristi što smo u žiriju - rekla je Viki i dodala da je Popović odličan gazda.

- Sašu znam gotovo 20 godina i on svoj posao radi maestralno. Veoma dobro poznaje mentalitete, ume da čita ljude i zato nas je ovako dobro spojio. Odlično se slažemo, umemo i da se posvađamo, jer smo svi mi različiti i svoji, a ipak se na kraju nekako dogovorimo i sve bude super - ispričala je Miljkovićeva i otkrila da ne vidi ništa loše u tome što je prošle godine stekla luksuznu imovinu.

- Na estradi sam 25 godina. Ne znam zašto mi ljudi zameraju što sam kupila skup i lep stan?! To je deo mog privatnog života i ne volim mnogo da pričam o tome, ali eto, reći ću vam da sam veoma štedljiva i da ne trošim pare na gluposti, pa nije čudno što sam sebi kupila imovinu. Neću da dozvolim da pod stare dane budem podstanar, toliko sam mučno radila, da je logično da imam novac za ovakve stvari. U životu mi ništa nije poklonjeno, pevala sam od jutra do mraka da bih zaradila za bolji život. Moj početak je bio veoma težak. Mnogo puta sam plakala po celu noć, toliko je bilo strašno - prisetila se Viki.

Pevačica nije izdala album od 2009. godine, a otkrila je šta se dešava i zbog čega to odlaže.

- Od sredine prošle godine obećavam ljudima da ću izdati album. Nisam lažov, radim na tome, ali to ide sporo jer nemam vremena. Publika me se uželela, stalno me fanovi pitaju kada će držati moj album u rukama, ne želim da ih izneverim. Nadam se da ću se ubrzati i da ću sve medije pozvati na promociju novih pesama - iskreno je rekla Viki.

Izvor: Alo!
Foto: viki_miljkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.