LAGUNA PREDSTAVLJA: "Imam trideset godina… i tako izgledam" - Amabile Đusti

Foto: Laguna/Promo

Laguna je za sve ljubitelje romantičnih komedija pripremila pravu poslasticu, roman italijanske književnice Amabile Đusti "Imam trideset godina... i tako izgledam". Konačno su i pred nama ljubavne dogodovštine neodoljive šeprtlje Karlote, koja je već osvojila srca čitateljki širom sveta.

Karlota ima skoro trideset godina i hronična je luzerka: visoka je samo metar i šezdeset kad obuje cipele s visokim potpeticama, ima otkačenu porodicu i nema momka. I to nije sve: upravo je dobila otkaz zato što nema dlake na jeziku... i sada, da bi nekako sastavila kraj s krajem, mora da izda jednu sobu.

Njen podstanar Luka ima mnogo dobrih strana: upadljivo je lep, piše romane i izuzetno je simpatičan. Ima, međutim, i čitav niz mana: neuredan je, ne gasi cigaretu i, što je najgore, svake noći dovodi kući drugu devojku. Karlota zato ne može da spava i, povrh svega, oseća se kao rugoba.

Karlota to nikad ne bi priznala, ali polako se zaljubljuje u tog zavodnika koji koristi svoj misteriozni šarm romanopisca da bi menjao žene kao čarape. Upadajući u sve smešnije situacije, Karlota – koja mora da pronađe novi posao i izbori se sa groznom majkom, prelepom, ali ljubomornom sestrom, i gomilom rođaka koje je nemoguće kontrolisati – otkriva da je najvažnije verovati u sebe...

Zavolećete Karlotu, mada ćete povremeno poželeti da joj kažete: 'Pa šta si očekivala!? Reci nešto! Učini nešto!'.

"Imam trideset godina... i tako izgledam" možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.