PRISETILE SE BIVŠIH: Stanija i Luna oplele po Vladimiru i Slobodanu (VIDEO)

Nakon nekoliko rasprava koje su unele nemir u Belu kuću, situacija se smirila reagovanjem obezbeđenja pa su zadrugarke Stanija Dobrojević i Luna Đogani počele da razgovaraju na sofi u dnevnom boravku. Tema su bile bivše i sadašnje ljubavi.

Stanija je priznala da joj je teško da se adaptira nakon što se vratila u rijaliti koji je napustila zbog zdravstvenih problema. Dobrojevićeva je pored toga spomenula Vladimira Tomovića dok se Luna prisetila bivšeg dečka Slobe Radanovića.

- Brzo je shvatio šta sam ja uradila. Sve što se desilo mi smo ispravili. Sad smo super. Znaš kako je napolju, on i fanovi prate sve ovo. Još ovi zajednički, najvatreniji. Oni luduju - počela je Stanija, a onda se Đoganijeva podsetila prve sezone Zadruge:

- Znam iz prošle sezone kad sam bila sa onim. To je ne daj Bože. Do te mere da sam ja ludela. Bilo je dovoljno da se popiša po meni, dovoljno im je. Oni i dalje postoje, misle da ima nade da se pomirimo, ne mogu da verujem - rekla je Luna.

Cimerke su se osvrnule na dešavanja, ali je Stanija navele da su često starije žene upravo te koje podržavaju ljubav u rijalitiju.

- Da, starije žene su one koje su te koje vide ljubav i podržavaju sve do kraja - rekla je Stanija za kraj.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još