ANA KORAĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Zaljubila sam se, volim Davida kao i on mene, njegova veza sa Aleksandrom je bila katastrofalna! (VIDEO)

Ognjena Amidžića je, tokom intervjua sa zadrugarima, interesovalo da li je informacija koju su Ana i David dobili od Stanije Dobrojević poremetila njihov odnos, odnosno da li to što njegova bivša devojka Aleksandra Subotić još živi u Dragojevićevoj porodičnoj kući izaziva trzavice među njima.

- Našu priču niko ne može da poremeti. Ali meni je malo nejasna ta situacija, ja se osećam malo neprijatno. Nas to ne može da poremeti, ali nam nije jasno, ni mene, ni njemu. Meni je to katastrofa. Ne razumem što to radi, da li želi da napravi žrtvu od sebe, kao mi smo ovde u vezi, a ona ga čeka. Ja sam i njega pitala, on to ne razume. Oni su raskinuli, njihova veza je bila katastrofa - rekla je Ana.

Ona je istakla da joj je neprijatno iako je Aleksandra znala da će je David ostaviti, te je mogla da nasluti ovu romansku i dok je bila učesnica rijalitija.

- Oni su pričali i u toaletu o svojoj vezi, ona je bila svesna toga. On je ustao i javno rekao "Mi smo raskinuli". Ja se osećam neprijatno, jer ne razumem, veliki znak pitanja je u mojoj glavi. Što se tiče mojih emocija prema Davidu, ja ga iz dana u dan sve više volim. Ovde je dan kao pet dana napolju. Planiramo i šta ćemo posle, planiram da budem sa njim. Lepo mi je, zaljubila sam se, volim ga kao i on mene - navela je Koraćeva u "Zadruzi".

Zadrgarka se prisetila i svog pokojnog oca, te je rekla kako je u Davidu pronašla spokoj koji joj je nedostajao.

- Meni je mnogo teško da se zaljubim. U srednjoj sam imala ljubav, on je bio isti kao David. Sad se jesam zaljubila, i mislim da će to i napolju da potraje. Kad sam ušla bilo mi je mnogo teško, izgubila sam tatu, u njemu sam pronašla to da može da me smiri - ispričala je Ana.

Za kraj intervjua, Koraćeva se osvrnula i na ostale ljubavne parove u Beloj kući, te je naglasila da sve romanse podržava.

- Luna i Marko su mi okej, Marka znam od ranije, ja podržavam ljubav. I Miljanu i Zolu, volim kad se ljudi vole, ja ću uvek podržati ljubav samo da se ne svađaju - zaključila je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još