NOVA SVAĐA: Zerina Hećo izvređala Lepog Miću (VIDEO)

U toku dana došlo je do verbalnog okršaja Zerine Hećo i Lepog Miće. Naime, otkako im je Veliki šef dao zadatak da snime film pod imenom "Zabranjena ljubav", u više navrata je došlo do nesporazuma između zadrugara.

Stanari Bele kuće gledali su kadrove koje su snimili, a onda je u jednom trenutku nastupila velika svađa Zerine i Lepog Miće. Zadrugarka je počela da viče iz petnih žila, nazivajući Miću raznoraznim pogrdnim imenima, želeći da istakne da je on osoba koja im sabotira zadatak.

- Od juče, otkako je došlo pismo, gospodin Pržulj sabotira zadatak. Da je neko drugi glavna uloga, da nekome drugom znači ovo koliko meni znači, i te kako bi on smislio sve što treba. Ti si ta koja je sa njim prošla deset meseci i pakao si živela sa njim. On je ovime pokazao koliko je g*vno, žao mi je što njegova miljenica nije pristala da bude glavna uloga, jer nije htela da poljubi Borivoja. Meni je ovo značilo, jer želim da me moje dete gleda ovakvu, a ne u onim stanjima u kojima ne može da me gleda - vikala je Zerina, obraćajući se i Luni Đogani, koja je pokušavala da je smiri.

- Što se mene tiče, nisi trebala ni da se rodiš, budaletino. Šta ja imam sa tobom, zabole me za tebe - odbrusio joj je Mića.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.