NADA BLAM I EVA RAS GLAVNE AKTERKE SPOTA: Mira Škorić i Aleksandar Dimi snimili filmsku priču za pesmu "Boli sve"

Jedan beogradski hotel našao se protekle nedelje na meti apsolutno svih novinarskih ekipa, ali ne zbog holivudske zvezde Džonija Depa. Naime, mediji su pohrlili u hotel kako bi prisustvovali snimanju spota za duetsku pesmu Mire Škorić i Aleksandra Dimija, u kojem se pored pevača pojavljuju i dve legendarne glumice Nada Blam i Eva Ras.

Desetine ljudi činili su ekipu koja je radila na filmskoj ekranizaciji ljubavne pesme pod nazivom "Boli sve", a da bi zaista priča i bila filmska potrudile su se i Nada Blam i Eva Ras koje su sjajnom glumom dale celoj piči svoj doprinos. Svetska produkcija, popularni glumci, i sjajna pesma koju potpisuju Marko Nikolić i Igor Pešterac, garant su uspeha video priče čija se premijera očekuje za nešto više o dve nedelje. Briljirao je i poznati srpski modni dizajner čije modele su nosili glavni akteri u spotu.

- I pored moje veoma bogate glumačke karijere, nikada nisam radila na ovakvom projektu, i mogu samo da kažem da mi je veoma drago što sam deo ove priče - kaže Eva Ras, a istog je stava i njena koleginica Nada Blam.

- Čim postoji ovakvo interesovanje za nešto, onda to miriše na uspeh u najavi! Za sebe mogu da kažem da sam veoma tešlka i probirljiva kada je muzika u pitanju, ali ova pesma me je osvojila prvim taktovima - kaže Nada Blam.

 

- Mira i ja se družimo dugi niz godina, i oboje smo presrećni jer se konačno pojavila ovakva pesma. Zaista je reč o vanvremenskoom hitu, i svi koji su imali priliku da čuju pesmu imaju isto mišljenje - kaže Aleksandar Dimi.

Publika će imati priliku da čuje live premijeru pesme već 2. marta na velikom koncertu Dragane Mirković u bečkom "Lugner city" centru, kada će Mira i Dimi biti specijalni gosti jedne od najpopularnijih balkanskih muzičkih zvezda.

Foto: Mirko Tabašević/Siniša Kraljević

Pogledajte još