VERENIKOV POKLON: Danijela Karić nakon duže pauze snimila duet sa Elenom Risteskom (VIDEO)

Danijela Karić je s koleginicom iz Makedonije Elenom Risteskom snimila duet "Srca se pogreše", autora Aleksandre Milutinović i Darka Dimitrova, a pesmu i spot promovisale su nedavno u beogradskom hotelu "Bah art".

Visokobudžentni video snimljen je na tajnoj lokaciji u Beogradu, a sve se desilo zahvaljujući - Danijelinom vereniku. Ivan Mileusnić, inicijator celog projekta, praktično je "poklonio" pesmu kao rođendansko iznenađenje svojoj dragoj prošle godine, a, simbolično, promocija se desila takođe uoči njenog rođendana, koji je proslavila u petak.

- Puno mi je srce, reakcije su prelepe - oduševljeno je pričala Danijela.

- Počastvovana sam, maštala sam o tome da snimim duet sa Elenom. Ona je divna osoba i izvanredan vokal. Dugo sam, međutim, odsustvovala sa scene, i kad sam dobila pesmu kao iznenađenje, putem mejla, malo sam se naljutila. To je, zapravo, bio moj odbrambeni mehanizam, jer nisam znala kako da reagujem. Mislila sam - kako sad da kažem ne? Imala sam tremu, ali je na kraju sve ispalo bolje nego što sam zamišljala.

Nasmejana Elena je podsetila da Ivana, koji je plesač i koreograf u Pozorištu na Terazijama, zna iz šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

- Kad mi je izneo ideju, bila sam oduševljena, jer mi se pružila prilika da se spojim sa nekim ženskim vokalom, što nisam uradila u dosadašnjih sedam-osam dueta - podvlači Risteska.

- Danijela je toliko emotivna, ima tako lepu boju glasa. Čim sam čula da je u pitanju poklon, ideja mi se svidela. Uslov, i njen i moj, bio je da to bude dobra pesma. Aleksandra i Darko su već proveren tim, znali smo da će to da ispadne kako treba.

Elena ističe da su svi uživali i dok su snimali spot, koji je režirao Miloš Šarović:

- Bilo je malo čudno, s perikama koje su bile teške, međutim, još dok sam u toku snimanja videla neke fotografije, rekla sam - ovo ima da bude ludilo. Do sada nisam snimala takav tip spota. Čista umetnost, tako ga doživljavam. Po mom mišljenju, nije najvažnije samo to da se uradi duet, da to bude neki biznis, već da ima pozitivnu energiju i dušu.

Ivan Mileusnić je, neprekidno grleći Danijelu, rekao da ovakav poklon nema materijalnu vrednost, odnosno da ne može novcem da se ograniči nešto što će da traje zauvek.

- Želeo sam da Danijeli, koja ima mnogo talenata i jako je skromna, dam vetar u leđa, da neguje ono što joj je dato od Boga, a to je talenat za muziku - priča njen budući muž. - U početku je bila malo ljuta i izjavila je da neće više da peva. Ja sam rekao - neće moći. Kontaktirao sam sa Elenom, Aleksandrom i Darkom. Kad je Danijela čula pesmu, počela je da se osmehuje. Hteo sam da joj dam sigurnost, da ne bude sama u tome. Znači - duet. Ovo je nešto kvalitetno, zbog čega svi možemo da držimo glavu gore i da budemo sigurni da će da nađe pravi put, jer ima emociju. Njih dve su fantastičan spoj, mene intuicija nikad nije prevarila. Imaju sličnu životnu priču, obe su razvedene. Elenu mnogo poštujem, jedna je od retkih koji neguju pravu muziku.

Karićeva i Risteska će, kako je najavljeno, uživo izvoditi ovaj duet u narednom periodu, a Danijela će tokom 2019. predstaviti još nekoliko numera.

BAJKOVITA PROSIDBA

Da Ivan uživa pripremajući kreativna iznenađenja za svoju dragu, na najlepši način je pokazao u oktobru. Priredio joj je romantičnu veridbu usred Hrama Svetog Save, gde je sve izgledalo kao u bajci. Danijela je sa prijateljicom došla do hrama, gde su je okružile balerine u belom. Mileusnić je strpljivo čekao, a onda se stvorio pred Danijelom, sa vereničkim prstenom i crvenom ružom. Njegova izabranica nije mogla da sakrije suze.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Jakov Simovic

Pogledajte još