Bogdanović demantuje da mu supruga prima platu iz Prištine

BEOGRAD, 9. avgusta 2010. (Beta) - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović demantovao je u ponedeljak da njegova supruga Milenka kao nastavnik u školi u Leposaviću prima platu i od kosovskih vlasti.

"Voleo bih da imaju bilo kakav dokaz - ugovor o delu, potpisan sa Ministarstvom obrazovanja, Vladom Kosova ili bilo šta i da ga objave kad nešto tako tvrde", izjavio je Bogdanović za agenciju Beta povodom pisanja beogradskog lista "Kurir" da njegova supruga prima dve plate, jednu iz Beograda a drugu iz Pristine.

Ministar je dodao da će pravdu za tu objavljenu neistinu "isterati na sudu". "Razumem da sam se zamerio nekima na Kosovu, ali nisam mogao da verujem da to ide toliko daleko, da objave nešto tako bez ikakve provere", rekao je on.

Bogdanović je na navode "Kurira" da "ima tri pouzdana izvora" za tvrdnju da njegova supruga prima platu i od Vlade Kosova, rekao da bi onda, po tom prinicipu "uskoro pouzdani izvor sa Kosova mogli da ga optuže i da je ubio nekoga, iako je to notorna laž".

Pogledajte još