SRPSKA ESTRADA U PANICI: Mina Vrbaški preti da će otkriti ko joj je od poznatih plaćao seksualne usluge!

Poznate srpske pevače uhvatila je panika da će Mina Vrbaški otkriti ko joj je sve plaćao za seks, otkriva njena drugarica.

Otkad je starleta u "Zadruzi" priznala da se bavila prostitucijom, nekoliko folkera na sve načine pokušava da spreči da otkrije listu VIP klijenata.

- Dok se Mina bavila prostitucijom, živela sam sa njom u stanu. Kada bi joj dolazili muškarci, još jedna cimerka i ja smo izlazile napolje. Jedan od prvih Mininih klijenata bio je veoma poznat pevač, a bilo ih je još nekoliko iz te branše. Ovih dana su me skoro svi oni kontaktirali - otkriva Minina prijateljica.

- Pitali su me da li Mina ima neke dokaze da je bila sa njima, gde je njen telefon, ko još zna da su joj plaćali za seks... Rekli su mi da su se prepali kada je ispričala da je bila prostitutka i da se plaše da ne otkrije njihova imena. Svi oni imaju porodice, pa žele da spreče skandal. Tražili su mi da joj dostavim poruku da bi joj bilo bolje da ćuti. Uverila sam ih da ona nikada ne bi pričala s kim je bila i da je to za nju završena priča.

Izvor: Kurir.rs
Foto: _mina.official_/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.