CRV SUMNJE MU NE DA MIRA: Ivan Marinković ne veruje da je otac Miljaninog deteta!

Ivan Marinković odgovarao je "na stolici istine" u rijalitiju "Parovi" i tom prilikom izneo sumnje u očinstvo nad malim Željkom Kulićem, koji je žačet u prošloj sezoni rijalitija, a čija majka Miljana Kulić trenutno boravi u rijalitiju "Zadruga 2".

- Da! Sumnje i dalje postoje ima mnogo razloga zbog kojih sumnjam da sam otac tog deteta. Nećemo ništa razjasniti ovaj put jer nismo u poziciji, ja nisam u poziciji da razjasnim, ponavljam se šesnaesti put, sumnjam, ja se nikada nisam šalio. Ja ne mogu sada da kažem da sumnjam nešto mnogo, postoji taj crv sumnje iz više razloga. Ona je bila ovde mogla je da bude sa bilo kim, kao šta se čak i pričalo. Ona je izlazila odavde bez obzira na to što je znala da idemo svi negde sa obezbeđenjem čak i to najmanje sumnjam, najviše sumnje ima u tome. Ja sam tokom cele prošle sezone dobijao informacije. Ljudi su me ubeđivali čak i moji fanovi koji su se javljali, opet kažem nemam dokaz, ali su me svi ubeđivali da preko 90% to dete nije moje. Ja nisam ni tražio dokaz, nisam mnogo obraćao pažnju na to - pričao je Ivan i naveo gledaoce da pomisle da on zna ko je otac, a onda i dodao:

- Ko poznaje Miljanu vrlo dobro zna šta od nje može da se očekuje. Mogao sam samo da se potrudim da iz svega toga izvučem samo najbolje, a najbolje je bilo to što sam ostao pri stavu da ja nikad u tu devojku nisam bio zaljubljen, niti sam je voleo, niti sam ikada planirao budućnost sa njom, to se jednostavno desilo. Da li je to moja greška ili nije to će vreme pokazati. Ja sam se potrudio koliko je to bilo moguće da ostvarim jedan najnormalniji kontakt. Ne znam da li je neko uopšte mogao da pomisli da će ta trudnoća nju da promeni, ja prvi nisam, ja sam ustvari najmanje poznavao Miljanu. Pre je sukob bio u njihovim telefonskim javljanjima, onda kada je Siki došao poneo je rakiju. Nikada ništa nisam planirao sa Miljanom, pomirio sam se sa činjenicom da mogu da budem samo otac tom detetu, ali da ne živim sa Miljanom jer mi je u startu bilo jasno da sa takvom porodicom ne da ne mogu da živim nego da ne mogu da im budem komšija. Ja sam otišao u Niš, otišao sam u bolnicu, video sam dete, bio sam sa Miljanom u sobi dok nije i Marija došla, vodili smo jedan potpuno normalan razgovor, nismo pričali o budućnosti. Kako sam napustio Niš počelo je uznemiravanje koje se nastavilo do ulaska u ovu sezonu - završio je Ivan priču.

Izvor: Kurir.rs/Happy TV
Foto: Happy TV – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.